Man märker att det är vår på…

…lös päls ÖVERALLT! T o m på mattes eltandborste:

sn__large

…som någon misse rååååååååååkat gå förbi…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Man märker att det är vår på…”

  1. Men vad snällt! Vi brukar lämna spår på den välpolerade blanka spisen. Matte blir så glad, hon ler varje gång! Sen undrar hon vad vi har gjort och luktat/smakat på i köket. Hi hi.

    NosPuss Sven och Signe

  2. Hihi, jag har ludna mattor överallt men inte av Slumpen dock… utan av de tre hundarna som tydligen funderar på att bli nakenhundar till sommaren, suck..
    Kram jam o spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *