Den allra största TassKram till alla generösa givare!

Från katthemmet Kompis kommer en månadsredovisning av alla gåvor för februari, en redovisning (Klicka på bilden om du vill läsa hela!) så prydlig att den kunde få den mest ärrade revisor att njuta:gvorb

Hela 316 617 kr är insamlingsbeloppet uppe i just nu, och vi hoppas med själ och hjärta att just en sådan här solig dag kan Maritha, Sonny och katthemsmedhjälparna kliva ut på gården och se en vision om var det nya katthemmet ska växa upp!

Vi håller på att skissa på en modell som hjälp också:

husrtt

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Den allra största TassKram till alla generösa givare!”

 1. Ååå,va underbart!!
  Jag köpte i dagarna igen från Gurkiss som Scrappar såå snygga & välgjorda saker till förmån för Katthemmet Kompis!!

  Jam & Kram från oss i ?

  1. Mjau vad gullig du är som köper Kompis-saker! Ja hon gör superfina scraps!
   NosPuss Wikki

 2. Wikki, hi hi hi du anar inte men vår stormatte är revisor ; ) Hon ÄLSKAR denna sammanställning! Väldigt fint av Kompis att ta sig tid att göra den.

  Kattliv har lämnat oss! Lite jobb för husse var dålig så vi fick hjälpa matte att hålla lillmatte och när vi skulle plåtas så ville vi inte : ( Puh vilken dag! Åke har slutat, det var ju hans jobb som du ville ha ; ) Det var en ny tjej som hette Annika.

  NosPuss Signe och Sven

  1. Kul med nya krafter på Kattliv, det ska bli spännande! Då väntar vi ivrigt till det nr ni kommer med – sånt tar ju ett tag!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *