Grattis Matte på födelsedagen!


Vi har följt instruktionen ovan (Utom det där med julpapper vill säga…) försökt slå in varann som present till dej men det går ju inte så värst bra! Så nu får du komma upp ur morgonbadet och komma och titta på husses paket! Eh…. ja, sådana här paket menar vi:
paket

Hurrjam från Wikki och Nova!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Grattis Matte på födelsedagen!”

  1. Vi ska göra vad vi kan för att fixa en lajbans födelsedag! Stora matte har redan kommit och stoppat in godsaker i kylskåpet… *spinner*
   TassKram Wikki

 1. Åh ett fyrtassigt hurrajam till matte. Hurrjam, hurrjam, hurrjam, hurrjam!!

  Tipsar om ett ”Gosa med mig Frikort” som present. Brukar vara mycket uppskattat för alla inblandade.

  Nosbuffar

  1. Ja det var ju en toppenidé Nea!
   Ska genast rita ihop ett, när jag tuggat färdigt på tvättkorgshandtaget!
   TassKram Wikki

  1. Jag buffar och kramar henne precis heeeeeeeela dagen! Just nu ligger vi här intill varann på bäddsoffa och spelar Runescape! Jag är hennes medtassare!
   NosPuss Wikki

 2. Sjunger det finaste jag kan…
  ? Vi Grattulerar…Vi Grattulerar…?…? Vi Grattulerar din goa matte ida’…?

  Hipp Hipp HURRA HURRA HURRA!!!

 3. Kurra! Kurra! Kurra! Kurraaaaa!
  Mjau må hon leva uti kattrade år ????
  Vi klosterkatter gratulerar din matte så jättemycket. Vi skulle ha hört av oss tidigare, men matte och gammelmatte har varit på födelsedagskalas hela dagen och vi kunde inte slå på datorn själva.
  Hoppas hon ursäktar?

  Tass från klosterkatterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *