Tävlingsdeltagare hittills:

Här är några kandidater som är med och tävlar om självhäftiga kattdekaler:

  1. Puma
  2. Em
  3. Stationskatterna Findus Isak och Rasmus
  4. Pius
  5. Immas och klosterkatternas matte
  6. Katthemmet Kompis Maritha och Sonny
  7. Dui & Deco
  8. Lo,Kosmos och Norpan
  9. Tre Katter
  10. Bröderna Bus

paketkatt

Jag fyller på listan i fall fler anmäler sig eller någon annan!! Vem kommer att få Nova-dekalerna?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tävlingsdeltagare hittills:”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *