Vem nominerar du till Kattguldet i år?

kattguldetstor

Nomineringen ska vara inne före 1 maj 2010 hos tidningen Kattliv. Det kan mailas till Kattliv, faxas till fax nr 0300-334 47, postas till Kattliv, Borgås Gårdsväg 1, 434 39 Kungsbacka eller lämnas i det här formuläret.

Priset delas ut under hösten 2010 av Kattliv i samarbet med försäkringsbolaget Folksam och Lantmännen Doggy som producerar kattmaten Mjau. Det är 25 000 kr som delas mellan en person (t ex veterinär, djursjukvårdare eller forskare) som gjort goda insatser för att förbättra katters hälsa och välbefinnande, och en person som kämpat för att minska problemen med hemlösa katter.

Skicka in ditt förslag om Kandidat! Du kan förbättra chanserna om du bifogar text, pressklipp eller dylikt som berättar om de insatser du vill ska belönas. Märk bilagorna med både ditt och kandidatens namn.

Det var väl inte så svårt?!! Jag vet massor av personer som är värda belöningen, så jag kommer nog att föreslå allihopa, så får juryn sedan avgöra! För ett KattGuld ska ni ha!              *kattleende*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vem nominerar du till Kattguldet i år?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *