Snö så man inte syns – kör försiktigt!

_b102

När det bara är på plogade vägar och skottade stigar som såväl katter, människor, bilar och vilda djur kan ta sig fram nu – så kör sakta och försiktigt! Djuren fångas mellan snövallarna, kan stressas av en bil, få panik och även om de inte blir påkörda, så kan de halka omkull och skada sig allvarligt! Och när vi kommer tassande från en sidoväg så syns vi kanske inte… Tänk på det!

_b103

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Snö så man inte syns – kör försiktigt!”

  1. Ja vi är också rätt insnöade… Husse skulle iväg på ett möte, men det går knappt bussar så han fick stanna hemma. Mysigt… kurr kurr…
   TassKram Wikki

 1. Husse tänker på alla djur som springer kors och tvärs här är det mest älgar som kutar över vägarna men inne i samhällena och byarna kör han alltid försiktigt. Han säger att man ska förvänta sig allt när man sitter bakom ratten.

  Taxkramisar.

 2. Klokt jamat! Det är nog inte så lätt att vara rådjur eller älg eller något annat djur nu i all denna snö.Nosbuff

  1. Det är knappt lätt att vara någonting i detta väder. Hoppas bara inte strömmen försvinner för då blir det kallt hos oss!
   NosPuss Wikki

  1. Nu när det är som värst så håller jag mig inne eller går bara ut när jag har en människa med mig i koppel – det är lite tryggare! Det här eländet måste väl smälta bort förr eller senare…
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *