Ekorrmamman Tita

cat_sq
Det var för ett par veckor sedan som Ruben Gaviria hittade en skadad ekorrunge i en park i Envigado, Meddelin, Colombia. Rubens katt Tita och hennes kattunge övertog skötseln av den lilla ekorren – den fick till och med di av Tita!
catsq
När Ruben hittade ekorrungen liggande orörlig vid foten av ett väldigt träd trodde han först att den var för skadad för att rädda. Den var alldeles kall och verkade ha legat där länge. När han tog hem den fanns också risken att den skulle kunna bli kattmat.
c_diar
Men kattmamman godtog att Ruben lade ekorrungen till spenen! Den äter också av katternas torrfoder med stor förtjusning och får springa ut när den vill, roar sig med att gräva gropar och leka i Rubens trädgård, men kommer varje dag in för att få en skvätt mjölk, busa med sin kattkompis och sova tillsammans med katterna. Man får dock hoppas att ekorren i framtiden inte tror att alla katter är lika vänliga som Tita – för då är risken ändå stor att den mister livhanken…
127

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Ekorrmamman Tita”

  1. Vad sött :-). Kanske ska vi bjuda in ekorren i vår trädgård till lite bus. Det hade ju varit roligt… ;-D!!!

    1. Jag måste ju erkänna att jag slickar mig lite om munnen…. men jag har lovat matte att avstå från ekorrar.
      NosPuss Wikki

  2. UNDERBAR HISTORIA! Vår matte och husse skall åka iväg över natten och lämna lillmatte med mormormatte 😉 Ha en skön helg!

    Purr purr purr från Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *