Se härlig film från Kattakuten!

lucia_m_unge

Supersöta små svartvita kattungar i ett jättecharmigt inslag hos SVT Nordnytt måste du bara titta på! Det är kattmamman Lucia och hennes ”Tomtekull” som är med. Så här mysigt kan det vara att bli gosad av en snäll människa, en ny erfarenhet:

hjlp
Kattakuten hoppas nu att dessa missar ska finna nya hem! Hos katterna i norr finns också vackra men försiktiga Lejonninan som söker egna människor:
lejoninnan

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Se härlig film från Kattakuten!”

  1. Fin liten film du lagt in, Wikki. Det värmer hjärtat att se ett sådant engagemang :-). Tänk om man kunde få människor att åtminstone ha samma patos… En utopi…? En önskan!

    1. Jag vördar alla människor som hjälper små katter! *kurr*
      Och de ska få synas och få beröm, tycker jag! *dubbelkurr*
      TassKramar Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *