Nova var också ute

För er som undrar om det bara var jag som fick springa på fri tass i snön under helgen på Landet, så kan jag berätta att Nova också fick prova klo-dubbarna ute, utan koppel! Men hon är lite försiktigare:

__large138
Det var ju VÄÄÄÄÄLDIGT mycket snö att pulsa i! TassKallt också…
__large139
Spana in stilen med baktassen… Nova fällde ut trampdynorna som rena snöskorna! Fiffigt! Men det var lika skönt att komma in och ligga i en solstrimma på golvet och leka med sin skuggbild:
__large140

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Nova var också ute”

 1. åh, bilderna är helt underbara. Ni är så mysiga bägge två. Många tasskramar till er underbara fotograf. Nova är ju riktigt smart som fixar till sig egna snöskor på det sättet. Vi håller tassarna borta från den djupa snön, den är helt enkelt för djup för oss katter här nu.

  1. Stora matte och matte turas om att hålla i kameran. (Dom klagar på att de aldrig själva kommer med på bild, hi hi…)
   Nä nu är det skönt att vara inne! *kurr*
   TassKram Wikki

 2. Åh, vilka fina bilder på Nova-missen!
  Men burr vad kallt åt tassarna!
  Jag spatserade faktiskt ut i solskenet när matte satte på mig halsbandet i söndags, men det tog bara tre sekunder innan jag upptäckte att jag höll på att frysa tassarna av mig i det vita så jag vände och sprang in igen och kröp under täcket.
  *Kurr och burr*

  1. Jag föredrar många många korta promenader när det är så här snöigt – man måste in och plocka istappar ur kalsongerna emellanåt! *fniss*
   TassKram Wikki

 3. Ja, vi hade oxå skönt i helgen och var ute så vi blev så trötta. Drömde att vi var ute och jagade hela natten och var lika trötta dagen efter. Ni ser ut som ni varit ute och slarvat sa matte, vi var rödögda båda två.

  Taxkramisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *