Memphis i säkerhet

memphis
Lite drygt 40 dygn ute i snön fixade hon, vackra svarta Memphis – men nu är hon infångad! Undrar hur hon nu kommer att finna sig till rätta med ett inne-liv med de andra Kompis-katterna? Tänk om man kunnat höra vad hon berättar för kompisarna nu när hon kommit in?

Och frågan är – har Memphis varit den enda hungriga katten vid vedboden, eller finns det fler?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Memphis i säkerhet”

  1. Åh, vilken fin katt tur att den klarade sig. Våran matte kan inte förstå hur någon kan överge sina katter, ja nu är det inte så i det här fallet men de har ju kommit till hemmet en gång. Alla dessa vackra, söta, snälla och helt urgulliga katter som ingen vill ha, hur har det kunnat bli så här.

    Taxkramisar.

    1. Hon var i bra form, Memphis, hade bara tappat lite i vikt. Hoppas det är lika bra med övriga katter som är ute!
      NosPuss Wikki

  2. Jippi! ”svansdans” härligt då håller vi tassarna för ”bara en till” Eller snarare flera! Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *