LadyThirty har en katt…

bannerffrhemsidajpgforweblarge

En rolig blogg som jag kikar in på emellanåt är Lady Thirty, Maria Andersson. Hon tecknar sig själv i olika gestalter med en härlig distans till omvärlden – annars brukar sådant bara bli sjukt ego, men Maria gör det med sådan glittrande ironi och helt utan den trista sortens självfixering i självporträtterandet. Att lyckas med den friska ekvationen tror jag ingen annan i bloggosfären klarar av, faktiskt!

Men kika närmare till vänster på bilden: Lady Thirty ägs av en katt! Ingen mindre än katten Lakriz… och som då naturligtvis dyker upp på en bild här och där:

ladytcat

Ja det har rentav blivit så att jag sitter och längtar efter och väntar på nästa kluriga teckning från Lady Thirtys vassa penna, bara för att se om inte Lakriz är med?!

Och förutom illustrationer som en och annan säkert känner igen från Kamratposten så dessutom har samma skickliga hand ritat fina Uppsala-vykort med Pelle Svanslös och Maja! Men jag gillar bilderna med Lakriz mest… Här är han ”irl”:
lilla_lakriz lakr1
=^:^=  …undrar hur det skulle se ut om Lady Thirty föreställde en Wikki?!! **kattfniss**

(Har ni sett att hon kör med flat cats – nej jag menar flat ladies – precis som Skeezix också?!!) Tack, Maria, för att jag fick låna bilder!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “LadyThirty har en katt…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *