Semlan till veterinären – håll tassarna!

_b96
Gammel-matriarken Semlan, 17 år, på landet, ska på koll idag, hon har inte varit sig själv de senaste dagarna… Matte och Stora matte har blivit oroliga när hon blivit vinglig i gången, svag i bakbenen och inte kan hoppa upp på en låg stol ens. Aptiten och sköldpaddahumöret är det inget fel på, men nu blir det veterinärbesök för säkerhets skull! Hoppas det är något som går att kurera!!! *healingspinn för Semlan*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Semlan till veterinären – håll tassarna!”

 1. Vi skall också be och sända spinnhealing till Semlan! Ryser när jag hör om hennes problem… så var min bror veckan innan han dog… *suckar*

  Tass från Imma, abbemissa.

  1. Ja tack och lov verkade allt OK med reflexer, andning, hjärta… Och i kväll när cortisonet börjat verka så är Semlan mycket stadigare! Hoppas det fortsätter så!
   NosPuss Wikki

 2. Å kära lilla Semlan!
  Vi alla här i klostret i Otterbäcken ber för dig för att du snart ska må bra igen och bli rörligare i ”bakvagnen!”
  Det är så svårt när man blir äldre att man ska få sådana här problem med ens åldrande kropp. Jag är ju en tvåbening, men känner av ålderns angrepp på kroppen!
  Puss på nosen och mycke kel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *