Rapport från Semlan:

Hej på er kattkompisar!

Idag har jag varit till veterinären, brölande missnöjt över tilltaget så klart! Och jag lovar, en rysk Semla har röstresurser! Jag såg ut ungefär som så här:
__

Diagnosen var i alla fall ”besvär från ländryggen” och nu har jag fått en cortisonspruta och ska ta tabletter i en vecka. Hoppas det gör så att jag får ordning på bakvagnen igen!

Tack för alla jam och kurr! Hälsningar Semlan

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Rapport från Semlan:”

 1. Hejsan, hoppas verkligen att Semlan snart är på benen och frisk igen. Och gud så söt hon är, man vill bara pussa på den mjuka nosen.

  Tigers vikt nedgång är ingenting att oroa sig för enligt veterinären, hon tycker att han är i fint hull, däremot det som är mindre roligt är att antingen har han åkt på svamp (det togs en massa tester) som gjorde Tiger lite små sur, men snäll som han är så går han med på nästan allt. Jag (tror personligen) på torrhud och inte svamp eftersom dessa små sår (flagande skorv) alltså inte öppna sår sitter på fel ställe, så köpte en VÄLDIGT dyr pumpspray med vitaminer och mer fettsyror som ska sprutas över maten varje dag i några månader, sedan ska han badas i veckan. Det tar tyvärr tre veckor innan svaret för svamp kommer. Så tills dess är det bara att härda ut!:) Skriver mer om det i bloggen sen!

  Kram/Em

  1. Bara Tiger äter maten sedan? Man vet ju hur kinkiga katter kan vara… men det kanske smakar gott? Håller tassarna för att det hjälper!
   NosPuss Wikki

 2. Vad skönt att det verkar gå åt rätt håll (läste vi i kommentarerna till inlägget nedan)! Kortison brukar ju vara som ett riktigt krya-på-dig-medel med flera positiva effekter. Vi håller tassar och svansar för att besvären är lindriga och snabbt övergående för Semlan. Kurr och burr.

 3. Så bra att du får lite hjälp. Såna där åkommer är nästan ofrånkomliga när man börjar bli lite till åren, men de går att leva med om man får lite hjälp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *