Jag har tuggat på matte

…så hon är lite arg på mig. Men när hon stoppar äckliga röda piller i halsen på mig? Blä! Mot mask, säger hon.

Så nu suuuuuuuuuuuuurar jag!
kattens_dag_b

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Jag har tuggat på matte”

 1. Ibland måste man sura av sig! Man vet förstås att man inte borde gnaga på matte, men ibland är det svårt att låta bli, när tvåbeningarna har en massa påhitt för sig. Vi önskar masken åt fanders!

  1. Det får mej att undra hur katter klarade sej förr i tiden när folk inte gav dem piller? Hm…. Vi har det nog rätt bra i alla fall!
   TassKram Wikki

 2. Förstår dig så väl. Stoppar någon en tass i min mun så kommer ja att bitas! Min mun är min och ja har vassa tänder!

  Tass!

  1. Och min mun är så liten – jag tycker nästan det var mer som att mattes finger fastnade i min mun p g a det än att jag bet henne… *sucker* men nu är det avklarat i alla fall.
   TassKram Wikki

 3. jag är en fegis jag:) Handlade denna pasta att trycka upp i gommen mot mask.. Det är snart dags men Slumpen VET inte det så skvallra inte… haha
  Kram Jam o Spinn

  1. Milbemax en bra sort – Stora matte köper i storpack. Dyrt just då, men billigt om man räknar ut pris per piller.
   TassKram Wikki

 4. Är hon så dum att hon stoppar fingararna i din mun så får hon skylla sig själv. När matte försöker ge mig medikaniner så biter jag ihop och lyckas hon ändå pilla in tabletten ja då spottar jag den all världens väg. Det brukar sluta med att matte stoppar in den nästan i halsen på mig och sen håller hon ihop min nos. Visst är det fräckt då kan inte jag spotta ut den och som det inte var nog så stryker hon mig över halsen och då sväljer jag den där f-b medikaninen. Jag blir lurad hur jag än gör, bäst är när jag får den i leverståhej för då brukar jag ta den. Har matte gjort sig sånt besvär för att pilla in medikaninen i det där kladdet så måste jag bjuda till lite i alla fall.

  Taxkramisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *