Uppdatera-knappen har fastnat

arrowballe…under min muspekare. Det har blivit kroniskt! Har ni drabbats av samma problem?    pointerlooke

Just nu har jag bara tre sidor öppna:
Katthemmet Kompis hemsida
Katthemmet Kompis blogg
Hittekatter iFokus senaste tråd om Kompis

acnexte …och så hoppar jag bara mellan dem och klickar på uppdaterings-ikonen hela tiden, i stilla hopp att något nytt positivt ska ha hänt…

Under tiden knåpar matte frenetiskt med fler bra banners, innan hon ska iväg och hjälpa till med dagens Öppet hus på Kattis här i Örebro i kväll. Det egna katthemmet ska ju också fungera!

Tassa in i värmen genom kattluckan nu, alla vilsna pyren!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Uppdatera-knappen har fastnat”

  1. Ja sannerligen, det smittar med F5-knappen. Är ute och kollar OFTA.
    Heja Wikki du är helt fantastisk med datorn, det är inget SBT där inte (skit bakom tangenterna). Slit inte ut klorna nu bara!

    Nu har jag iallafall packat ihop enl åda med ratade leksaker, stolskydd (att använda som liggunderlag) örgott, handdukar skoskydd hittade jag ett gäng också. Detta kommer att postas i morgon, om jag inte snöat inne (värre än vanligt).
    Kramizzzzzzzz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *