Måste orka lite till, för:

Det här meddelandet kom just från Jenny på Kompis:

my1

My lever!!!

Maritha var helt säker på att hon satt fast i kattluckan när huset rasade! (Men hon är inte infångad än.)

Snoddas, en annan katt, som Maritha var helt säker på hade omkommit eftersom han var nyss ditkommen och inte kunde kattluckan, är däremot infångad! Om han kunde ta sig ut så kan hoppet tändas om fler katter!?

Maritha är SÅ GLAD!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Måste orka lite till, för:”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *