Jussi är infångad!

jussi1
Tidigare idag såg de kattsökande vid resterna av katthemmet Kompis blodspår i snön. Nyss i kväll har katten Jussi fångats in med brända tassar, så spåren var troligen från honom. Han får vård för sina skador nu.

Stackars Jussi, han har haft ett tufft liv – Jussi är en två år gammal hankatt som ingen ville mata. Han var både skadad och mager när han kom till Kompis och totalt utsvulten. Jussi är lite blyg av sig, så det var skönt att ha honom inne igen. Han förtjänar efter detta att få ett lugnt hem som innekatt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Jussi är infångad!”

 1. Snälla!!!

  Gå o lägg dig och försök att sova nu. Jag vet att det inte är lätt. Men det är viktigare att du sover och är klar i knoppen när morrondagen kommer.
  Vi åker upp till Sonny o Maritha i morron med handdukar, lakan, örngott o plastbackar sen hörs vi.
  Din Nalle

  1. Ja det är lite svårt att släppa greppet om datorn och alla uppdateringar om Kompis…
   TassKram Wikki

 2. Åh, så skönt att Jussi har fått vård. Han är en riktigt snygging som förtjänar ett tryggt hem *nosbuffar* till Jussi

 3. Skulle tat´hand om allihop om det inte varit för att vi redan har 7. Men någon blir det garanterat. Det vill bade maken o Signe Ledström . En av våra sura Sköldpaddshonor.

  Puss på nosen.
  Hälsa matte Mir o den gamla som sover i flanellpyamas från Nalle

  1. Sköldpaddor är alltid speciella. Det blir nog en nr 8 som piggar upp dina gamlingar! Skönt att du har hjärterum, vännen! Härligt att veta att du är på väg till Kompis nu.
   Önskar att jag kunnat följa med!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *