Fantastisk summa ihopsamlad på Kompis girokonto!

      73 109 kr 

Så mycket har givmilda Katt-Sveriges underbara människor samlat ihop! Föreningens kassör har 75 sidor med gåvogivare till kontot!
Tack! Tack alla underbara givare! Tack!

Nu kan det ju tyckas att ”Ja men då klarar de sig väl?” – men tyvärr, det är inte så. En hyfsad startsumma är det, och faktum är att den fått Maritha och Sonny att repa mod och känna att de verkligen VILL bygga upp sitt Kompis igen! Men MYCKET MER pengar kommer att behövas…

hemsidan går nu att läsa:

Återuppbyggnad av katthemmet

marithasonny1

Till vår allas glädje har nu Maritha och Sonny bestämt sig för att de vill försöka bygga upp Katt-hemmet Kompis igen. Det var väl det jag visste, inte kan de sluta hjälpa katter i nöd. I vilken omfattning och hur fort det kan gå beror på det ekonomiska läget.

Vi är helt beroende av ert stöd för detta. Vi har redan sett en makalös generositet i form av alla gåvor vi fått in i helgen, kattmat, saker och allt annat som behövs och en fantastisk företagsamhet för att samordna allt och få ut det till katthemmet. Helt otroligt!

Innan röjningsarbetet där det gamla katthemmet låg måste dock brandutredarna göra sitt jobb först…

Vill ni skänka en slant
till katthemmet Kompis
är deras PG-konto: 35 74 82 – 9
Inga pengar är för små!

Tänk vad slående deras motto är:
kompis
”Älska mig i med- och motgång!” …

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Fantastisk summa ihopsamlad på Kompis girokonto!”

 1. Vi har haft ett upprop på vår blogg så jag tror att det är mera pengar på väg. Vi har gett ett litet bidrag vi med, i stället för att köpa hundgodis så fick Katthemmet pengarna i stället. Matte säger att vi i alla fall måste banta efter alla helger, så vi kan gott dela med oss. Hon har naturligtvis rätt, vi är nog lite för runda i alla fall jag (Hillman).

  Hoppas att det löser sig, ska se om vi inte kan få flera att ge lite bidrag.

  Taxkramisar.

 2. Underbara nyheter! Hoppas att det kommer in fler gåvor! Hur är det med mat och sådant? Har det kommit in massor eller behövs det mer? ÄR det någon som transporterar det dit? Kram Agnes

  1. Det finns några Nybro-bor som offrar både bensinpengar och tid och skjutsar grejor och katter – och en hel del kommer med betald frakt. På Kompis hemsida finns en ”BEHÖVER”-lista som jag hoppas kommer att uppdateras de närmaste dagarna.
   TassKram Wikki

 3. Å, så fantastiska nyheter! Förstår att Sonny och Maritha tappade sugen ett tag… men efter att ha förstått hur totalt resten av kattvärlden ställer upp för dem, hoppas jag att de har fått gnistan tillbaka. Och inte ger vi upp, förrän allting fungerar som det skall… när jag får pension den 18:e skall jag sända mer pengar, och mamma och jag ringer runt till alla vi känner och ber dem skänka pengar. Gläder mig också att Hills och Royal Canin ställer upp, och ni skall se att andra företag också engagerar sig när de inser hur viktigt det är. Om inte medkänslan räcker till, finns det ju alltid något som heter ”reklamvärde”, eller hur?

  Nospuss till dig och Nova och varsin kram till era mattar från sr. Carina, klosterkatternas matte.

  1. Tack kära Carina och klosterkatterna! Er medkänsla är fantastisk och era böner har varit ett gott stöd!
   TassKramsTack Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *