Välkommen på Öppet Hus!

I dag som alla andra söndagar har vi Öppet Hus på katthemmet i Örebro. Adressen är Sockengatan 5 och öppettiderna kl 13-16. Min matte är där och ordnar med alla katter, så att de är beredda på besök!

Kom och träffa söta Fancia och många andra katter som söker egna människor:
fancia2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Välkommen på Öppet Hus!”

    1. Man får var och en göra sitt bidrag till kattigheten – mitt är att jag lånar ut min matte till andra katter ett par gånger i veckan!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *