På önskelistan till Kompis

Det är fantastiskt att läsa i bloggar och trådar hur alla hjälper till i detta nu för katthemmet Kompis!

Rastgården ska byggas upp snarast. Alla katter som nu trängs i stugan behöver få luft ute som de är vana vid. Så material och hjälp behövs med:
Virke till rastgård, som stolpar och reglar
Nät
Spikar (säkert går det åt skruv, märlor och annat likande)
Plasttak att sätta över
En verktygslåda och snickarvana händer samt utrustning för att spetta ned stolpar i backen behövs nog också, kan jag tänka!

telefonkattb Hjälp oss fortsätta hjälpa våra kattvänner!

Att få veta detta ger en verkligen lite hopp och förtröstan och jag hoppas så att familjen Fernström och alla som kämpar orkar känna det så….

Vidare behövs följande på plats:
– Till rengöring tvål, diskmedel, tvättmedel… det går säkert att fylla på listan med sköljmedel, torkpapper, trasor, hinkar, moppar och sånt? Dammsugare saknas också.
– Bomull, topz – jag kan tänka mig att det finns många att plåstra om så lägg till sårvårdsartiklar och förband, tvättsprit och desinfektion?
– Feliway att lugna oroliga missar med! Både spray och adapter.
– Avmaskningsmedel, antibiotika – katterna kommer säkert att vara infektionskänsliga en tid fram över…

Maila till jenny@katthemmetkompis.se så ordnas hämtning!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *