Lindberg fick ett hem!

img1
I mitten av juni hälsade vi på hos Djurskyddet i Eskilstuna, och då träffade vi stiliga stålgrå hankatten Lindberg, som var sargad av ett hårt uteliv, men ändå kelig och mysig.
img2
Och det är ju alltid så att man undrar hur det gått för kattvänner man träffat. Därför kan jag berätta att luggslitna Lindberg, som verkligen hade en speciell glimt i ögat, han fick ett eget hem och egna människor på ett alldeles särskilt sätt: Han blev bröllopspresent! En mycket uppskattad sådan dessutom!
img3
Tänk vilken bra present med bröllopslycka i kattform som varar länge länge!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Lindberg fick ett hem!”

 1. Vi har inte hunnit med att läsa igenom alla dina inlägg men det här måste vi bara kommentera. Vi blev jätteglad när missen hade fått ett eget hem, matte jublade i högan sky för hon tycker så synd om alla ensamma katter som inte har ett riktigt hem. Nu är det kallt här uppe men vi hoppas att alla har ett hem här för annars så fryser de ihjäl. Vi har i alla fall inte sett någon katt på hela hösten och inte sen heller.

  Taxkramisar.

  1. Det vore ju underbart om alla missar fick hem! *blink* som om en trollfé svängde sitt spö och vips…. Tingeling var är du nånstans?
   TassKram Wikki

 2. Vi har inte hunnit med att läsa igenom alla dina inlägg men det här måste vi bara kommentera. Vi blev jätteglad när missen hade fått ett eget hem, matte jublade i högan sky för hon tycker så synd om alla ensamma katter som inte har ett riktigt hem. Nu är det kallt här uppe men vi hoppas att alla har ett hem här för annars så fryser de ihjäl. Vi har i alla fall inte sett någon katt på hela hösten och inte sen heller.

  Taxkramisar.

  1. Det vore ju underbart om alla missar fick hem! *blink* som om en trollfé svängde sitt spö och vips…. Tingeling var är du nånstans?
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *