300 kr bjudet! Otroligt!

Jag har den stora äran att meddela att jag fått ett bud på 300 kr på pepparkakskatten från stationskatterna Findus, Isak och Rasmus:

b2
Och Agnes, Sven, Signe och lillmatten Selma har bjudit 300 kr för ljusgråa blomkatten! Där ligger budgivningen just nu på vår improviserade auktion! Det är otroligt mycket mer än jag väntat mig!

Auktionen får vara kvar här på bloggen, och jag tar emot bud till och med midnatt i kväll!  *spinner*  Pengarna går sedan oavkortat till Örebro katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “300 kr bjudet! Otroligt!”

  1. Vad kul! Vi betalar frakten så klart! Jag tror att den var på 24 kr ; ) Vi håller tummarna och hoppas på fler bud! Kram från Agnes med hela familjen (håriga och de med mindre hår ; )

    1. Ja det blev jättebra start! Oc jag är så näjd med slutresultatet! *spinner* Tack för startknuffen!
      NosPuss Wikki

  2. Nu är vi nyfikna så att vi (nästan) spricker! Hur gick det på auktionen? Vi hoppas förstås på en pepparkakekatt, men även om vi ”förlorade” så är ju katthemmet en vinnare, och det är ju huvudsaken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *