Singlande vitt, kom inte hit!

Matte och husse har hjälpt oss klä granen så fint så ni kan inte ana! I år sitter det dessutom två stycken pälskulor i den…. Den största är jag. *kattfnissar* Tyvärr vill inte bloggen ta emot bilderna just nu, nånting krånglar – men de kommer senare, jag lovar!

Och så kommer rapport från Stora mattes besök på Djurskyddets katthem i Kälby utanför Eskilstuna också, senare idag! Där finns ett gäng supervackra katter…  

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Singlande vitt, kom inte hit!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *