Det doftar gott från paketen…

att
Kan vi inte få öppna ett bara lite och kika???                     =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Det doftar gott från paketen…”

 1. God JUL!
  Nu är det dopparedagen! Lilla Slumpen ska få sina paket idag och han kommer antagligen att älska myntan och leksakerna men han minst lika skoj med alla papper och alla snören.
  Kram Jam o Spinn
  Ps: Inte klart än i UNTs tävling men Slumpen struntar i det fast jag vill gärna VETA vem som vann i alla fall.
  Ds

  1. Slumpen är en verklig vinnare i alla fall – han vann livet och dig! Bättre vinst kan en liten soptunnekisse inte få!
   TassKram & God Jul! Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *