Bara idag kvar att rösta på Slumpen!

julgirland
Visst ska vår lilla SopKisse Slumpen bli LusseKatt?! I dag är sista dagen att lämna din röst på honom… Läs mer här!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Bara idag kvar att rösta på Slumpen!”

 1. Klart vi har röstat på lillmissen. Det ser man väl att det är meningen att HAN ska bli lussekatt. Hoppas bara att matte inte sabbade allt genom att klicka 2 gånger så att rösten miss-kvalificeras. Hon försökte inte fuska, men trodde hon skulle få en bekräftande kommentar. *oroliga*

  1. Dom sorterar nog bara bort de röster som kommer dubbelt… Och nåt man gör av misstag kan ju inte vara fusk!
   NosPuss Wikki

 2. Vi har varit ut och rösta igen, vi har röstat massor med gånger för vi gillar detta lilla knytte. Sen tycker vi att det är skönt att han fick ett bra hem, tänk om alla kunde få det både hemlösa katter och hundar.

  Taxkramisar.

 3. Vi har varit ut och rösta igen, vi har röstat massor med gånger för vi gillar detta lilla knytte. Sen tycker vi att det är skönt att han fick ett bra hem, tänk om alla kunde få det både hemlösa katter och hundar.

  Taxkramisar.

  1. Jepp här hålls tassarna så grundligt så att jag ligger på rygg och bevakar dem! *håll håll håll*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *