Längtan till landet igen…

Jag hör matte viska om att vår lägenhetsvakt ska komma… det brukar betyda att vi får åka till landet några dagar! Så här ser det ut där nu:

2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Längtan till landet igen…”

 1. Såå oerhört Vackert ?…
  Liknar lite så som Tomten hade när jag intervjuade honom..*hihi*
  Den är Publicerad nu i vår blogg….

  *Kraam*

  1. Vi får väl se – det berodde lite på om det nu ordnar sig med vår kompis som brukar bo hos oss medans vi är borta! Det är bra att ha en hus- eller kattvakt då.
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *