Julig logga till Katthemmet….

Logotyper brukar ju vara ”oberörbara” dvs får inte ändras det minsta. Men jag gillar verkligen att Örebro Katthem lekt med sin logo och jul-stylat den:logoxmas

Klicka på den söta tomtekatten så kan du kika in hos alla hemsökande missar i Örebro alltså!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Julig logga till Katthemmet….”

    1. Ja det som är bra är att mitt katthem ”värmer” så många katter de bara kan nu i vinter också!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *