Min älskling Pip

Tack för att du gjort så fint inlägg med bilder till mig! Den här tyckte jag att du var så tjuuuusig på:

pip2

*spinner och hjärtat bankar*

Nu var det en viss svartvit pälsboll här som muttrade att hon trodde att jag tyckte om dig bara för att vi har samma färger – men då sade jag till henne att hon som spann tillsammans med en viss svartvit gentlekatt vars namn börjar på S…. skulle bara knipa igen nosen. Så då bad hon faktiskt om ursäkt!!! Puh… storasystrar….

TassKram  din Nova

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Min älskling Pip”

  1. tackar för det! ja visst är jag stilig?*skryt*
    ja,du ska veta att jag tänker på vår romantiska danskväll vi hade….
    samma färg? ja visst har vi det Nova,men det är din personlighet jag gillar.
    /din Pip

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *