Jag har skrivit mail till Catlounge

Det lyder så här:

Hej

Nu har jag tävlat om kattmatskorgen på Catlounge, och det gick hur bra som helst att skriva i ett tävlingsbidrag. Men jag har flera komispisar som bara kunnat skriva in typ 15-20 bokstäver! Det känns orättvist mot dem! Varför är det så? Läs mer här i kommentarerna längst ned: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.13362543#lasKommentarer 

Ta en titt på alla svar som lämnats på Catlounges korgjakt  så ser nog en del tämligen korta och kompakta ut???!

TassKram  Wikki Bloggkatten

(Det är ju roligare att tävla om man får tävla mot alla på samma villkor!)

sosadcat

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jag har skrivit mail till Catlounge”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *