Prenumerationserbjudande på Kattliv

Min favorittidning… men jag undrar om det är Jippi, Mynta och Goe som gjort reklambild?

kattliv
Du hittar i alla fall ett perfekt julklappspaket här om du vill ge någon en Kattliv-prenumeration i julklapp – ett fint smycke på köpet dessutom!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Prenumerationserbjudande på Kattliv”

  1. Vår favvotidning också *trampar ivrigt*! Matte har berättat att man delar ut en massa priser idag från en tvåbening som hette Nobel. Vi skulle vilja ge dig ett pris också, Wikki. Eller i alla fall nominera dig till ett pris, Kattguldet, som tidningen Kattliv har. Det är ju inte vi kissar som bestämmer vem som får priset! Men fast det är en så bra tidning, så vill de ändå bara ge pris åt människor, så det får nog bli matte och stora matte som hjälper dig med ditt jobb för hemlösa katter. Om vi får föreslå er, alltså? Skickar ett tassmail till dig om detta. Burr och kurr från Findus, Isak och lille Rasmus.

    1. Oj då…. egentligen känns det ju inte som att vi GÖR så väldans mycket mer än skriver en massa ord – det tunga jobbet gör så många andra otroliga katthjältar…
      *blinkar blygt*
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *