Julklappstips nr 12 i härligt Retro

halvan
Halvan är sydd i tyget ”En enkel” som är designat 1977 av textilkonstnären Maria Åström för Tampella. Ett suveränt hantverk av Kattching, som också syr sköna väskor och barnsaker – de finns i Kattchingshoppen! Som de här små läckra babyvästarna:
dubbel
Undrar om jag skulle passa i den gröna västen??? *spinner* Tassa in hos Kattching och ta chansen att julfynda ett konstverk i tyg!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *