Pip och Murre var är ni? Hjälp!

__large117

Jag kan inte hitta  Murres och Pips blogg? Myskatterna på Blogspot?

Nova gråter och säger att hon aldrig blir lycklig igen om hon inte får veta vad som hänt!!!!

*suckar*

Har de kanske bara åkt på julsemester och glömt säga till?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Pip och Murre var är ni? Hjälp!”

    1. Ja hoppas det inte är så att någon varit dum mot våra vänner och norpat deras blogg?
      *oroat spinnande*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *