Hitta Catlounges kattkorg!

korg2Klicka på bilden och ge dig in i jakten! Lycka till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hitta Catlounges kattkorg!”

  1. Det var jamarns vilken kort text man fick skriva när man tävlade där. 18 tasstryck hinner man inte berätta mycket på.
    Nåjam, nu är jag i alla fall med och tävlar.
    Må bäste katt vinna!

  2. Mjaaa jag hittade korgen nästan på en gång. Men….jag vet inte jag…. eller…. hmmm…. *svansviftar lite*. Om man jamar som så, så kunde jag ju inte låta bli att bläddra lite i böckerna…
    Tasskram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *