TomteKatten har kommit med den mest fantastiska present!

wikki_luva

Men jag kan öppna den först i morgon här på bloggen! Jag kommer inte att kunna sova i natt!?

Santa Cat brought me a wonderful Christmas present from Karen! *tears of joy*

But I will have to wait until tomorrow to open it! Lucky thing I’m a cat and used to be awake all night long…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “TomteKatten har kommit med den mest fantastiska present!”

  1. Åh så söt du är med tomteluva och vingar. Jag sa ju att du är en änglakatt som jobbar på jorden! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *