Titta vilken cool kille Slumpen blivit!

slumpen
Fler fina bilder på Slumpen finns på matte Vimsans blogg!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Titta vilken cool kille Slumpen blivit!”

    1. Ja det var nervöst ett tag med Slumpen men nu klarar han sig fint. Nu vill det till att hans matte fixar sin hälsa också!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *