Kryss i krösamoset?! 35e plats?

topp__
Ja, fråga mig inte vad jag ställt till nu för att hamna på 35e plats i Topp100, det är en fullständig gåta! Är det någon som kan tipsa mig om vad som hänt??? Jippi, Mynta och Goe, är det ni som har bidragit till detta månntro? Eller Sippo? Eller? *kliar mig bakom örat*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Kryss i krösamoset?! 35e plats?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *