Fidel – en annan bok-katt

fidelthecat
När husse och matte är på jobbet så vandrar svarte Fidel till Deal Library i Kent. Nästan varje dag går 9-årige Fidel in genom dörren och traskar raka spåret till sin blå favoritstol. Vissa dagar kommer Fidel till biblioteket före personalen, och sitter då framför ingången och väntar. Där tillbringar han hela dagen tills ser att husse och matte kommer hem igen, och då tassar han hem. Från början är Fidel en hittekatt som ortens katthem fick rädda när han hade lämnats i en övergiven lägenhet.

Heather Hilton, chef för Deal Library säger: ”Fidel certainly seems to like coming here and he’s very popular with our customers. I also think he’s a bit of an art critic too because we sometimes see him examining the pictures on the gallery wall…”

När en katt väljer att gästa dig, skall du aldrig stänga dörren!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *