Kära TomteKatten!

Jag har funderat och funderat, och här kommer min önskelista till jul:

santa_cat

1. Att mina människor ska bli helt friska! Så många människor sätter pengar högst upp på önskelistan, och att ha prylar eller resa… Det läste jag i tidningen igår. Men min matte och husse vill bara få må riktigt bra för en gångs skull! Matte har tampats med sin förkylning i flera veckor och varit så trött, för hostan har hållit på hela nätterna fast hon suttit upp och sovit. Och husse behöver bli av med sin smärta och få sina felkopplade smärtnerver att läka ut. Tänk om jag kunde få den julklappen, så att de helt enkelt fick ork, lust, energi och styrka, istället för att hanka sig fram ”så gott det går för att man måste”.

2. Att Katthemmets ekonomi ska få ett ordentligt uppsving och massor av katter hitta egna hem! Som ni ser kommer min önskan om pengar som nr två på listan, och då är det inte alls för egen del. Vårt katthem här i Örebro har stora kostnader, och varenda liten krona som går att dra in är värdefull. Det är många katter kvar ute i kylan, som bet tag dessa nätter när fullmånen sken vitt. Och det är nu det stora utekatts-lidandet verkligen sätter fart, vilket märks på att katter som kommer in till kattskydd och veterinärer är i allt sämre skick ju längre vintern fortgår. Stöd ditt lokala katthem!

3. Slutligen TomteKatten, skulle Nova och jag tycka väldigt mycket om att få åka till Landet snart igen, gärna sedan när det kommit snö, så att jag kan visa Nova hur man jagar musingar på vintern!

Allra Ödmjukast Din Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Kära TomteKatten!”

    1. Förr stod det bara en sak på min kattönskelista: Att få egna människor. Nu när jag har det, kan jag önska andra saker…
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *