Å dessa kattmagar!


På den här lilla magen vill man bara få nosa mjukt, försiktigt och känna det lilla hjärtat slå???! Och sedan kille-kill busa lite till!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Å dessa kattmagar!”

  1. Den är så go’, så go’ så man blir alldeles lycklig av att se den och man kan titta på den hur många gånger som helst.
    Kill, kill, kill – spret!
    Goooos!

    1. Tydligen en av de populäraste youtube-filmerna som snurrar just nu… Undrar om jag kan hitta på något som vi kan filma som blir lika lysande???! Hmmmm….
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *