Kära Sippo, här får du din medalj!

medal_sippo
Den kan du kopiera och lägga in på din blogg, om du vill!
sippo2  sipsk1

För er som inte känner till katten Sippo kan jag berätta att han är ett unikum i svensk kattbloggning! I helt egen stil berättar Sippo om det mödosamma arbetet att hålla ordning på en tankspridd husse och kattkompisen Snuffe, bevaka reviret med ständig patrullering och kontroll.

brje

Som erfaren commandokatt, nosolog, buskolog och allt vad Sippo har för fina meriter, lämnar han dagliga rapporter, besöker masken Börje och håller koll på skällisar. Så han är väl värd en medalj!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

23 reaktioner till “Kära Sippo, här får du din medalj!”

 1. Grattis Sippo! Du är väl värd utmärkelsen. Wikki du förtjänar själv en stor medalj för att du vågar skriva om och stå upp för alla katter som far illa!Tasskram

  1. Tack så mycket!!! Men hur skulle man klara att inte stå upp för sina olyckligt lottade medkatter???!
   NosPuss Wikki

 2. Det var en kul kille, vi har varit ute och läst på hans blogg. Så jag hoppas att vi kan länka på vår sida, det är flera som behöver upptäcka en sån blogg, som är så rolig att man får skratta, det behvös.

  Taxkramisar.

  1. Ja vännen Sippo är en mysig kamrat som man till slut inte vill vara utan. Jag kikar på hans blogg minst tre gånger om dagen, tror jag… Roligt att ni också gillade honom!
   NosPuss Wikki

 3. Det var en kul kille, vi har varit ute och läst på hans blogg. Så jag hoppas att vi kan länka på vår sida, det är flera som behöver upptäcka en sån blogg, som är så rolig att man får skratta, det behvös.

  Taxkramisar.

  1. Ja vännen Sippo är en mysig kamrat som man till slut inte vill vara utan. Jag kikar på hans blogg minst tre gånger om dagen, tror jag… Roligt att ni också gillade honom!
   NosPuss Wikki

  1. Å vad skönt att veta att prislådan kommit fram! Ja jag älskar att skicka presenter, så det är alltid bonusar av nåt slag i mina paket… Och sedan är väl ni precis som jag: Kartongen i sig är rolig bara den???! *kattfniss*
   Tack för att ni skrivit så fint! *darr i morrhåren*
   TassKramar Wikki

  1. Å vad skönt att veta att prislådan kommit fram! Ja jag älskar att skicka presenter, så det är alltid bonusar av nåt slag i mina paket… Och sedan är väl ni precis som jag: Kartongen i sig är rolig bara den???! *kattfniss*
   Tack för att ni skrivit så fint! *darr i morrhåren*
   TassKramar Wikki

 4. M-m-men vilken fin medalj. *nosar* Jag blir så stolt att jag inte vet vad jag ska jama. *torkar en tår* Önskar att alla hade en sån vän som du, Wikki. *stor svanskram*

 5. Hej Wikki!

  Ibland har jag undrat om du och Sippo inte har en liten fling, ni skriver alltid så kärleksfullt om och till varandra! 🙂

 6. Vi håller fullständigt med om att Sippo har en fin blogg, där han kontrollerar husse och sin omgivning. Han är verkligen värd denna medalj, maju. Vi kikar in hos Sippo ett par gånger varje dag
  Tass från
  Mimmi
  Chicko
  Tarzzan
  Sessan

  1. Härligt att ni stöder min åsikt: Sippos blogg är toppen och alldeles nödvändig att läsa ofta, klart medaljvärd! Och man blir helt enkelt Sippo-beroende! *kurr*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *