Julklappstips nr 7

När vi ändå är inne på den händiga linjen, här är några pysselsaker som är enkla att kopiera och sy i hobbyfilt:

kittypipsbrooches
Små ”Kitty Pips” som du sätter en säkerhetsnål bakpå och har till brosch! Eller en hemmagjord kattmyntaboll:
plushietoy plushie1
Det är bara 28 dagar kvar till julafton….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Julklappstips nr 7”

  1. Fina fina de är ; ) Agnes med missar och baby ; ) Vad glad jag blir för min länk! Tack i massor. Missarna sover bort regnet! Kram Agnes

    1. Härligt!
      Själv jobbar jag med katthemsgrejor till Kattens Dag… Örebro ska få veta att Katthemmet finns. Ska bli så kul!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *