Har ni sett julkortspåsen?

julkortspse

Det syns väl vem som är viktigaste figuren på årets julkortspåse från Posten? Just det, TomteKatten där i mitten! TomteKatten ser till att alla de andra PostTomtarna ordnar så att julkorten kommer fram i tid. Allt du behöver göra är att skriva korten, sätta på julfrimärke och posta senast den 16e december, 10 december om det ska utrikes!

För du tassar väl i alla fall iväg några julkort? Mjau mjau!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Har ni sett julkortspåsen?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *