Bus på Topp100

bus

Stina och jag jagar het hockey-kille??! *kattfniss* och i KATTegorin ”sex&kärlek” ligger jag med rumpan i vädret lika prydligt som:

sex3
…nästan i alla fall? Men visst är det cool att en katt toppar TVÅ kattegorier:
_it1
_vet

Det betyder att jag nog under dagen måste skriva något sansat och vetenkattligt om IT och prylar… men nu ska jag somna om….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Bus på Topp100”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *