Ny hälsning från Vimsan!

slump3

”Kanske får åka hem i kväll!”

Om alla tagna prover visar rätt resultat så kan vår vän Vimsan kanske få lämna sjukhuset i kväll – och då vet jag en liten randig misse som kommer att bli SÅÅÅÅÅÅÅ lycklig, eller hur Slumpen?

”- Mjau mjau mjau mjau!!!!”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Ny hälsning från Vimsan!”

  1. Så klart att vi har saknat henne! Jag var ju på vippen att ringa hennes man och barn och efterlysa henne!
   NosPuss Wikki

 1. å, vad underbart att höra…har varit orolig.
  själv mår jag inte bra i axeln…de på avdelningen satte på axellåset (mitellan) fel, så jag har haft fel ställning på arm/axel i flera dagar. har varit och fixat det…så fick ringde pappa och han var på väg in med mamma till akuten och hon har antagligen brutit några revben.

  1. Oj vad tokigt det kan bli – men hoppas att din axel blir rätt nu då??! *spinner för din mamma*
   TröstTassKramar Wikki

 2. Vi håller tassarna här för att det blir så. Slumpen kommer att bli överlycklig när matte kommer hem. Tasskram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *