Heja SVT som hjälper till med att avslöja Djurens Vänner!

Som ni minns så skrev jag tidigare om Djurens Vänner i Borås och deras beklagansvärda hantering av katter… De har trots djurförbud och polisanmälan fortsatt att hantera katter, på ett sätt som nu idag avslöjas av Västnytts reportrar!
reporter
Härligt, SVT, att ni är på katternas sida… Se hela reportagefilmen här!

Jag har själv pratat med personer i Borås som berättar om den hotfulla stämningen kring den som kallas ”djurombudet” och som alltså fortsätter att ta emot katter och betalning och utger sig för att representera Djurens Vänner… Hur döda katter dumpas i folks trädgårdar så att de inte ska våga vittna om vad som händer, hur reglrätta lögner sprids (Det senare som jag själv råkat ut för!). Äntligen kläs denna hantering av och visas i sin rätta skepnad!!!burar2
Många kattburar står kvar än idag tomma och vittnar om många katters obestämda öde… Länsveterinären tänker i alla fall jobba vidare nu med ärendet och jag hoppas det äntligen leder till åtal!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

17 reaktioner till “Heja SVT som hjälper till med att avslöja Djurens Vänner!”

 1. Hoppas verkligen att de får rejäla straff! Bra att du fortsätter att skriva trots hot. Styrketassar och nosbuffar

 2. Måtte ALLA i Borås med omnejd ha läst/sett detta så att det kan bli ett stopp på att lämna över ”nya” djur till denna/dessa person(er) *fräs*!

  Ilskna jamningar från Findus, Isak och Rasmus.

  1. Man vill ju tro att en rättvisa ska segra – men så enkelt är det inte. Eftersom djurombudet hela tiden lyckas undgå att göra en så enkel sak som att redovisa öppet vart alla katter tagit vägen!!? Men då allt är så sorgligt dåligt skött, så kommer inte den redovisningen fram. Om det skulle vara så att alla katter lever och mår bra, då vore det ju enkelt att visa fram dem ochså var allt grönt. Det vore inget att dölja?! Men det gapar tomt, skrämmande tomt!
   *suckar* Wikki

 3. Jag har läst om detta, men är det så att det är någon som utger sig eller är det så att även de riktiga Djurens vänner i Borås är onda?

  Kram Agnes

  1. Djurens Vänner i Borås är uteslutna ur riksorganisationen Djurens Vänner och får alltså egentligen inte kalla sig så längre. Det är en lång och smutsig historia som pågått i flera år. Här finns lite information men varning för otäcka bilder! http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.12960649 jag Wikki fick hotmail som innehåller lögner
   http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.12680173 mer om Röjlands ?fina verksamhet?
   http://www.ifokus.se/ShowUserFile.aspx?BinaryId=e62045b8-97a0-4b4f-84e0-2d251fa36474 hur ?fint? de skött katter?
   det är ingen som grävt upp katter – de fanns på hans fastighet?
   det finns redan så många polisanmälningar på den här mannen att polisen tröttnat.
   Så sorgligt…
   NosPuss Wikki

  1. Tyvärr bryr de sig inte om det utan fortsätter sin verksamhet som privatpersoner… påstås det. *suckar*
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *