Lussekattävlingar!

lussevalNu börjar det dra ihop sig!!! Karlskoga-Kuriren har samlat sina finalister till omröstning per sms. Du hittar dem genom att klicka på den här bilden:
vlt

Västmanlands Läns tidning VLT har startat sin Lussekattävling och bidrag kan skickas in ända till den 28/11. Klicka på bilden nedan så komer du till en artikel med mer information:

Hos LT kan man just nu rösta på sju finalister! Omröstningen pågår till  den 6 december. Rösta här!

pinglan_sandviken1

Arbetarbladet i Gävle har också valt ut sina finalister, vackra Pinglan från Sandviken är en av dem. Den där vita spetskanten över de söta svarta tassarna är ju helt bedårande! Omröstningen hittar du här!

      norrbotten

Den lilla tomtekissen ovan symboliserar Norrbottens Kurirens Lussekattävling, till vilken bidrag kan skickas in t o m 7/12.

Lycka till, alla tävlande missar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Lussekattävlingar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *