Tävling hos Katthemmet Kompis!

kompisNorra Svalehult ligger en mil utanför Nybro och där huserar en mängd katter tillsammans med eldsjälarna Maritha och Sonny i katthemmet Kompis. Klicka på bilden ovan så kommer du till deras hemsida!

Det finns massor att berätta om Kompis’ arbete och alla katter de räddat, och så har de en egen blogg där det just nu pågår en spännande tävling! Vill du vara med? Priset är en jättefin nyutkommen bok:

katter2

”100 katter som förändrade världen” är skriven av Sam Stall. Här är de sanna berättelserna om katterna som gjort sig ­förtjänta av en plats i historieböckerna. För visst kan katter ändra historiens gång, t ex Tibbles, katten som på egen hand utplånade en hel art, Felix, den första katten i yttre rymden eller Ahmedabad, siameskatten som utlöste kravaller över hela Pakistan…

Du hittar tävlingen här! Lycka till!

PS. Om du bor i närheten av Nybro så tycker jag att du ska åka ut till julmarknaden i Johansfors nu i helgen, då är Kompis där och säljer hembakat, kattprylar, myntamöss, vykort, t-shirts samt sina fina glaskatter och har lotteri! Stöd dem med ett besök! (Nybro ligger mellan Emmaboda och Kalmar.)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *