Äntligen ett mjau från Vimsan!

Slumpens matte har oroat oss till tusen med att bara försvinna från sitt dagliga bloggande, efter att vi visste att hon varit till akuten p g a problem med sin smärtstimulator… vad kunde ha hänt?

Det senaste inlägget var i söndags – så igår sms-ade jag till henne och alla jag trodde kunde veta något, man undrar ju så klart vad som står på?!

Men nu äntligen svar från Vimsan: ”Jag åkte in akut och opererade ryggen i tisdags. Men gallan brast så jag opererades akut igen för den i onsdags. Ligger kvar på Akademiska med inflammation i magen! Suck, här har du tjejen med tur! Ha ha! Gulligt att du hörde av dig! Hälsa alla från mig! Jag saknar min lilla Slump… Kram!”

Puh! säger jag bara… Krya på dej, TassKompis!

blomkatter

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Äntligen ett mjau från Vimsan!”

 1. Skönt att få veta något. Vi har varit jätteoroliga. Hälsa från oss alla om du skickar fler sms.Uppmuntringsbuffar och tasskramar

 2. Ajajaj!! Hälsa från oss oxå!
  //Neko, Madame o Vevve
  Jag ska nog inte klaga på mina irriterade muskler med tanke på hennes alla problem . . .

  1. Det är nog svårt att jämföra – man är ändå närmast sin egen smärta, och den är verkligare än någon annans. Så nog tycker jag att var och en måste få klaga lite om sitt eget? ^^
   Det häftiga med Vimsan är ändå att hon har sitt goda humör och skojar om situationen från sjuksängen!
   Hon är en mysperson precis som du!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *