Om att göra skyltar

Fantasin sätter inga gränser och jag tassar bara enkelt i programmet Word med lite vanliga saker, något skyltproffs är jag absolut inte, och inte super-designer heller. Men ibland är det enkla just vad man behöver!

Tack Karin, som påminde mig om ”VID FARA ELLER BRAND”-skylten… den fanns i ett tidigare inlägg och såg ut så här:

drrskylt3

Den är riktigt fiffig, tycker jag, för den talar om ungefär var man kan förvänta sig att hitta katterna och var det finns utrustning att ha dem i. Så varför inte kopiera den till dina egna katter?

humlan

I samband med det måste jag också få berätta den underbara historien om hjältekatterna Humlan och Misty (Kompisar till Jippi, Mynta och Goe) som väckte sina människor när det började brinna! Alla hann ta sig ut ur huset som brann ned till grunden, men efteråt kom missarna framtassande oskadda! Visst är det fantastiskt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Om att göra skyltar”

 1. Mjaa,visst är detta underbart!
  Tänk att Misty & Humlan räddade sin Gravida Matte & goe Husse från att brinna inne med sekunder…
  Sedan klade de sig själva mé & kom tassande dagen efter,men…

  Tänk vad VI Katter kan!!!! Jam & Kram sköt om Er!!!
  Tack för att du sprider detta Wikki!!!!! ?…

  1. Tänk om de kunnat berätta hur de tog sig ut? Vad hemskt det måste ha varit för matte och husse innan de visste var katterna fanns? *beundrande spinn*
   NosPuss Wikki

 2. Det är en jättebra idé, nu har jag bara en ”rädda mig vid fara” skylt men vill ha en där det står hur många katter jag har.
  Vet du var man kan beställa egengjorda skyltar eller klistermärke även i färg, jag tycker inte riktigt att skyltmax har det jag söker.

  Kram och tassvink från Catta, Tarzan och Woddy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *