I kväll har jag uppfunnit ett nytt ord:

M y s K u r r !

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “I kväll har jag uppfunnit ett nytt ord:”

  1. det spelar ju inte så stor roll längre nu när vi inte får betalt av Metro längre:/ jag skriver mest bara för att jag vill nu,inte bara för sidovisningarna,,,

    1. Men på nåt sätt så har jag alltid skrivit för att jag VILL skriva – och resten har kommit av sig själv. Lika bra det – så at man skriver nåt vettigt. Eh… förhoppningsvis vettigt…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *